Metin Korkmaz İle İlgili Son Karar Gelişmesi

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor Kulübü Menajeri Metin Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından 1 senelik hak mahrumiyeti cezası almıştı. Mavi lacivertli takımın yönetici ismi için de cezanın oy birliği ile onanmasına karar verildiği resmen açıklandı. İtirazın kabul edilmediği açıklamada belirtildi.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor Kulübü Menajeri Metin Korkmaz için verilen 1 senelik cezada son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, mavi lacivertli kulübün yönetici ve futbolcu menajeri konumunda yer Korkmaz’a 1 senelik verilen hak mahrumiyeti cezasını onama kararı aldığını açıkladı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Tahkim Kurulu, Adana Demirspor Kulübü menajeri Metin Korkmaz’ın 23 Temmuz 2020 tarihli karar itirazının incelendiğini belirtti.
İtirazın ardından ise Adana Demirspor Kulübü İdarecisi ve Metin Korkmaz’ın Futbol Menajerleri ile Çalışma maddelerine aykırı eyleme değinildi.
İtiraz Kabul Edilmedi
Kurallara uygunsuz hareket etmesi sebebiyle de, 1 senelik hak mahrumiyeti cezasında herhangi bir isabetsiz karar bulunmadığı ifade edildi. Ve başvururunun reddinin onanmasına oy birliği ile karar verildiğini belirtildi.
Bu anlamda yürütmenin durdurulması talebine de karar verilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verildiğinin özellikle altı çizildi.
Güncel Yazılar
- Adana Demirspor’dan Gelen İstifa
- Adana Derbisinde Kazanan Olmadı
- Adana Derbisine Günler Kala
- Kano Milli Takımı Yeni İsimlerini Seçti
- Seyhan Belediyesi’nden Paraşüte Tam Destek
- Adana’da Kano Yarışları Başladı
- İBBSK MARATONDA GÖZ DOLDURDU
- Adana Demirspor’un 80. Yıl Kutlamaları
- Şanlıurfa Atletizm Kız Takımı 8. Oldu
- Adana Demirspor’da İşler Yolunda Gitmiyor
- Adana Demirspor’un Yeni Teknik Adamı Cüneyt Dumlupınar
- ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI: ADANA DEMİRSPOR: 4 – A. AFYONSPOR: 1
- ADANASPOR – SAKARYASPOR MAÇ SONUCU: 6-5 (PENALTILARLA)
- Adana Demirspor – Eskişehir Karşılaşması,
- NEVZAT KARAZİNCİR’ İ KAYBETTİK
- DEMİRSPOR’A YENİ SPONSOR, BITEXEN TEKNOLOJİ
- Adanaspor Başarısı İçin Çok Çalışanlardan Biri De O
- Adana Demirspor Kulübü’nden 3 Oyuncusuna Onay
- Adanaspor Ekibi Keçiörengücü Deplasmanına Hazırlanıyor
- Adana Demirspor Çalıştırıcısından Maç Sonrası Açıklamalar Geldi