Murat Sancak Vinç Kiralayarak Maçı İzledi

Murat Sancak

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve üst lige yükselmeyi amaçlayan Adana Demirspor Kulübü Başkanı, Ümraniyespor maçı ile yüzleri gülümsetti. Cezası nedeniyle maçta yer alamayan Murat Sancak, mücadeleyi kiraladığı vinçle takip etti.

TFF 1. Lig’den üst lige yükselmek için mücadele eden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Ümraniyespor maçı ile spor dünyasında gündem oldu. Maça cezalı olduğu için katılamayan yönetici, maçı ise kiraladığı vinçle takip etti.

TFF 1. Lig’de 33’üncü haftanın kritik mücadelesi için Adana Demirspor ve Ümraniyespor ekipleri karşı karşıya gelmişti. Deplasman mücadelesine çıkan mavi lacivertlilerin yönetici ismi Murat Sancak ise cezalı olması nedeniyle maça katılım gösteremedi.

421 Gün Cezası Vardı

Kulüp Başkanı Sancak, cezası bulunduğu için,kulübü adına son derece kritik öneme sahip olan oyunu izleyememe durumu ile karşı karşıya geldi. Fakat kulübüne deplasman oyununda destek olmak adına bir vinç kiralayarak maçı izledi.

Renkli görüntülere imza atan Kulüp Başkanı, önceki yıl Ekim ayında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan da 421 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Hak mahrumiyeti cezası aldığı için de protokol tribünü haricindeki tribünlerde maçları izleyebiliyordu. Fakat koronavirüs salgını sebebiyle diğer tribünlere seyirci alınmadığı için, Murat Sancak, stat içerisine giremedi. Bu nedenle de vinç kiralayarak, maçı bu şekilde izledi.

Güncel Yazılar